En farbrors funderingar

Om en ungdomlig farbrors irrfärder genom livet

Halsont

Publicerad 2014-05-31 19:47:00 i Allmänt,

Jaha, så lyckades jag  tajma in en halsinfektion i slutet på semestern. Jag som aldrig brukar vara sjuk. Nu är jag dessutom man och således för svag för att skriva mer ...

Jag ber om ursäkt!

Publicerad 2014-05-30 12:25:42 i Allmänt,

Jag har dom senaste veckorna lidit av svår bloggtorka. Kvaliteten på inläggen har enligt mitt tycke varit undermåliga. Pga bloggutmaningen med ett inlägg om dagen har kvantitet fått gå före kvalitet vilket strider mot mina principer. När utmaningen är över kommer jag publicera mer sällan men med högre kvalitet.
 
Tack för förståelsen!
 
 

Greker har bråttom att ta det lugnt

Publicerad 2014-05-29 12:03:51 i Allmänt,

Greker är ett folk som tycker om att ta det lugnt. Inget fel med det, men när dom förflyttar sig med motorfordon är det ingen lek. Ta det lugnttiden verkar vara mycket dyrbar för när greken ska ta sig från ta det lugntpunkt A till ta det lugntpunkt B finns ingen tid att förlora. Att ta på sig hjälm, säkerhetsbälte eller följa traffikregler tar några extra sekunder  av ta det lugntiden och det går inte för sig. 
 
Att beteendet ökar risken för att i förtid få ta det lugn i den eviga vilan är inget som bekymrar greken.

Om

Min profilbild

Social tänkare som har kort sträcka från tanke till ord men betydligt längre från ord till handling. Letar ständigt saker i vardagen att fira. Fira ska man göra med bubbel!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela